Perel Oy - Tukkumyyntiehdot 26.10.2016

Hinnat EUR

Alv 0 %

Kaikki hinnat ovat nettohintoja vapaasti varastossamme Hyvinkäällä. Hinnat sitoumuksetta. Hintoihin lisätään hinnaston mukaiset postituskulut. Pientoimituslisä 10,00 Eur alle 100,00 euron ostoista.

Noudatamme soveltuvin osin Elkomit ry:n toimitusehtoja.

 

Toimitustavat

Toimitustapa alle 35 kg paketeille on Posti.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tuotteen rahtiluokan mukaan. Rahtiluokka on kerrottu tuotteen tiedoissa.

Rahtiluokkia on 8 ja niihin liittyvät toimituskulut on esitetty seuraavassa taulukossa (hinnat alv0%):


Rahtiluokka KIRJE  x euroa
Rahtiluokka A x euroa
Rahtiluokka B x euroa
Rahtiluokka C x euroa
Rahtiluokka D x euroa
Rahtiluokka E x euroa
Rahtiluokka F x euroa
Rahtiluokka G x euroa

 

Jokaisen tuotteen tuotesivulla näet mihin rahtiluokkaan tuote kuuluu. Jos ostat usean eri rahtiluokan tuotteita, maksat vain korkeimman rahtiluokan toimituskulut. Luonnollisesti maksat vain yhdet toimituskulut riippumatta tilaamiesi tuotteiden määrästä tai vaikka tilaus jaettaisiin useaan eri toimitukseen. Toimituskulut lasketaan automaattisesti mukaan tilaukseesi.

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Varastotuotteilla toimitusaika pääsääntöisesti 2-3 arkipäivää.

 

Maksutavat

Tiliasiakkaat (kirjautuneet käyttäjät)

Kirjautuneilla tiliasiakkailla maksuehtona on Lasku. Tavaran omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu.


Kirjautumattomat käyttäjät

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


 

Tooted