Osittaispurkausmittaus

Yhteyshenkilö: Joni Järvenpää, puh. 019 8711 414, joni.jarvenpaa (at) perel.fi

Megger PD Scan on käytönaikaiseen (online) osittaispurkausmittaukseen tarkoitettu kädessä pidettävä mittalaite. Laitteella pystyt havaitsemaan sähköaseman eri komponenttien synnyttämät mahdolliset osittaispurkaukset ja näin välttämään yllättävät keskeytykset jakelussa. PD Scan mittalaitetta voidaan hyödyntää niin KJ-, kuin SJ-sähköasemilla.

PD-Scan laiteen käyttö tapahtuu joko kosketusnäytön tai pikapainikkeiden avulla, tehden mittauksesta nopeaa ja vaivatonta. Laitteeseen on saatavilla useita erityyppisiä antureita, riippuen mittauskohteesta. Mittausten raportointiin voidaan käyttää laitteen QR-koodin lukulaitetta sekä sisäänrakennettua kameraa.

PD Scan on saatavissa neljänä erilaisena mittauspakettina:

PD Scan Set 1
PD-Scan mittalaite, jossa kaksi sisäistä anturia (TEV ja akustinen), erillinen ulkoinen TEV-anturi tarkkaan paikannukseen sekä lämpötila/kosteus anturi.

PD Scan Set 2
Sama, kuin Set 1, mutta lisänä HFCT anturi kaapelin online osittaispurkausmittaukseen.

PD Scan Set 3
Sama, kuin Set 2, mutta lisänä akustinen sensori kabinettien akustiikkamittauksiin sekä taipuva akustinen sensori sisätilojen akustiikkamittauksiin.

PD Scan Set 4
Sama, kuin Set 3, mutta lisänä akustinen parabolinen akustinen anturi ulkokäyttöön. Tällä anturilla pystytään helposti tarkastelemaan sähköasemien ulkoisten komponenttien, kuten päätteiden ja eristimen mahdolliset osittaispurkausilmiöt, kuten koronapurkaukset.
Toode Hind
 Megger PD Scan Set

Megger PD Scan Set

PD Scan Set Toode 1011121 Müügiühik tk Pakend 1
Küsi pakkumust

Tooted