Simco-ION VicinION ionisaattori

Yhteyshenkilö: Juha Lae, puh. (019) 8711 521, juha.lae (at) perel.fi

Simcon VicinION-ionisaattorisauva sopii erinomaisesti koneisiin ja prosesseihin joissa etäisyys ionisoitavaan kohteeseen on lyhyt. Esimerkkinä toimistokoneet, tulostimet, pakkauskoneet, muovin- tai paperinkäsittelykoneet ym. VicinION toimii ainutlaatuisella, patentoidulla korkean taajuuden tekniikalla joka on hyvin tehokas tapa neutraloida staattinen sähkö lähietäisyydeltä. VicinION tanko korvaa myös vanhemman tekniikan ionisointikiskot, suurikokoisia korkeajännite-teholähteitä ei enää tarvita eikä jäykkiä kaapeleita.

VicinION toimii tehokkaimmin 5 - 75 mm etäisyydellä neutraloitavasta materiaalista. Lähettimen tapit on sijoitettu lähelle toisiaan, jolloin saadaan tasaisesti jakautunut ionisaatio.
VicinION-laitteen asennus on helppoa M5-liukupultteilla. Siinä on myös patentoitu automaattinen ionitasapainon säätö, joten se soveltuu myös kriittisiin kohteisiin herkille materiaaleille. Sauvan pienin pituus on 224 mm: n (tehollinen pituus), kotelon pituus 263mm. Sitä on saatavana 17,5 mm: n välein ylöspäin aina 1000mm saakka.

Ionisaation emitterit on valmistettu kestävästä volframista ja ne on muotoiltu maksimaalisen tehokkuuden ja pitkän käyttöiän saavuttamiseksi. 24 V: n tasavirta kytketään VicinION-laitteeseen 5-napaisella M8 liittimellä. Liittimessä on myös 2 nastaa valvontasignaalia varten, monivärinen LED antaa tilatiedot toiminnasta.
Toode Hind
Cord device M8-M12

Cord device M8-M12

Cord device M8-M12 Toode 75.19.02.0265 Müügiühik tk Pakend 1
44,00 EUR

Tooted