Mobiili MINI mustesuihkutulostin

Print on the Go – Paino vain 195g ja koko 110*40*90mm, B10 Mini muodostaa yhteyden matkapuhelimiin WIFI:n kautta (tukee sekä IOS- että Android-järjestelmää) ja mahtuu mukavasti taskuun. Erittäin helppoa tulostusta liikkuvaan työnkuvaan.

Laaja valikoima sovelluksia - Voit tulostaa tekstiä, numeroita, päivämäärää ja kellonaikaa, QR-koodia, viivakoodia, logoa, kuvaa suoraan esineille riippumatta siitä ovatko pinnat tasaiset vai kaarevat. Soveltuu erittäin hyvin räätälöityyn painatukseen niin teollisiin kuin henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Vähän kuluttavaa mustetta - Jokainen patruuna sisältää 42 ml yksiväristä suurikapasiteettista mustetta (Tämä tuote sisältää vain yhden mustan kasetin). Nopeasti kuivuvalla musteella voit tulostaa mitä tahansa huokoisille ja ei-huokoisille pinnoille, mukaan lukien paperille, puulle, kankaalle, pahvirasialle, lasille, muoville, metallille, keramiikalle ja jopa kivelle.
Suurin tulostuskorkeus on jopa 12,7 mm. Tukee monirivistä tulostusta säädettävällä ja monipuolisella tulostussisällöllä yhdistettynä. Voit tallentaa tulostusmallisi PRTFOX APP -sovellukseen nopeaa käyttöä varten.

Helppokäyttöinen APP - Yhdistäminen WIFI:n kautta, kaikki toiminnot tehdään PRTFOX APP -sovelluksella. Tukee 17 kieltä (ei Suomi). Tulostusresoluutio on 300 DPI säädettävällä harmaasävyllä. Pakkaus sisältää: 1 × USB-kaapeli, 1 × Mini B10 -tulostin, 1 × musta mustekasetti, 1 × manuaali, 1 × pakkauslaatikko; (Pistoke ei sisälly toimitukseen, yhteensopivan pistokkeen spesifikaatio on 5V 1A).

Yhteyshenkilö: Juha Lae, puh. (019) 8711 521, juha.lae (at) perel.fi


Toode Hind
Black Ink Cartridge, Solvent

Black Ink Cartridge, Solvent

Toode BT-2580P Müügiühik tk Pakend 1
Küsi pakkumust

Tooted