Mycronic SMD-tornid

Kontakt: Urmas Kulm, tel. +372 699 8844, urmas.kulm (at) perel.eeJoustavaa komponenttien varastointia

■ Nopea käyttää
■ Pienentää virhemahdollisuuksia
■ Hallitut varastointiolosuhteet
■ Tilaa säästävä
SMD-torni on automaattinen, erittäin joustava sekä laajennettava varastointiyksikkö elektroniikkatuotantoon. SMD-tornissa komponentti on aina oikeassa paikassa hallitussa ympäristössä, valmiina nopeaan ja vaivattomaan työvaihtoon SMD-linjalla.

SMD torni syöttää automaattisesti yksittäisen kelan tai tarjottimen, ladontaohjelman mukaiset komponentit tai latauslistan mukaiset komponentit oikeassa järjestyksessä. Tiedot komponenttien käytöstä ja määristä tallennetaan tietokantaan. Viivakoodeilla tunnistetaan yksittäiset kelat, jolloin virhemahdollisuudet komponenttien latauksessa minimoituvat. Komponenttien palautus SMD-torniin on yhtä helppoa ja nopeaa kuin niiden keräilykin.

SMD-torni ratkaisee pullonkaulan toimittaessa joustavassa tuotantoympäristössä. Komponentteja ei enää tarvitse etsiä yksi kerrallaan tilaa vievästä varastosta. SMD-torni vie tilaa vain noin yhden neliömetrin ja yhteen torniin voidaan varastoida keloja seuraavasti:

SMD Tower 200 , 546 kpl.

SMD Tower 513 , 406 kpl.

SMD Tower 2000, 658 kpl.

SMD Tower 5130, 490 kpl.
-


SMD-torni voidaan varustaa myös kuivausyksiköllä, joka takaa alle 5% suhteellisen kosteuden. Tällöin torniin voidaan varastoida komponentteja, jotka ovat kosteusherkkiä IPC/JEDEC 033B -standardin mukaisesti. Varastointi olosuhteita tallennetaan jatkuvat ja ne liitetään osaksi jäljitettävyystietoa.

Tooted