Aegis ohjelmistot elektroniikkatuotantoon

Kontakt: Urmas Kulm, tel. +372 699 8844, urmas.kulm (at) perel.ee

Valmistajan kotisivut: www.aiscorp.com


AEGIS Manufacturing Operations Software

Aegis industrial software corporation kehittää ohjelmistoja elektroniikan tuotannon valmistukseen. Yritys on perustettu 1997. Sen perustivat tuotannon insinöörit, jotka halusivat nopeamman tavan muuttaa suunnittelun dokumentit koneohjelmiksi ja tuotannon dokumenteiksi. Näistä lähtökohdista rakentui tuotannonhallintajärjestelmä uusien tuotteiden hallintajärjestelmän ohella.

CAD tiedostojen tuki

- Aegis järjestelmä tukee 34 eri CAD - suunnittelu ohjelmistoa. Järjestelmään voidaan tuoda tieto sadoissa eri tiedostomuodoissa, myös tuotannon koneohjelmista tai muiden ohjelmistovalmistajien tiedostoista sekä myös gerber-muodossa.

BOM tiedostojen tuki

- Tieto voidaan tuoda järjestelmään monessa eri muodossa, melkein missä tahansa teksti- tai excel-muodossa.

Komponenttikoodien määritys

- Asiakkaan osanumeroiden hallinta ja niiden yhdistäminen tuotannossa käytettäviin osanumeroihin sekä tuotteen eri versioille hyväksytyt toimittajat, valmistajat ja vaihtoehtoiset osanumerot.

Tuotannon koneiden ohjelmointi

- Reaaliaikainen liityntä ja pääsy koneiden kirjastoon on mahdollista sadoille eri konemalleille. Liitynnät on rakennettu yhteistyössä konevalmistajien kanssa.Mekaanisen CAD –tiedon tuki

- Mahdollistaa työohjeet myös mekaanisille osille.

Versioiden hallinta

- Tuotteen hallinta tapahtuu asiakkaan, tuotteen, R&D version, prosessi version, työmääräimen ja lopulta tuotantoerän mukaan.

BOM/CAD virheiden jäljitys

- Tiedostoissa on usein virheitä mitä on hyvin hankala löytää manuaalisesti tuotannon valmisteluvaiheessa. Virheitä voi olla komponenttimäärissä tai referenssimäärityksissä tai BOM sisältää osia joita ei ole CAD –tiedoissa.

Dokumentoinnin luonti

- Interaktiivisten dokumenttien luonnin CAD –tietojen perusteella. Dokumenttien luonti voidaan automatisoida määrittämällä eri työpisteille halutut dokumenttipohjat.

Tooteid ei leitud

Tooted