AVTS-tarkvara

Kontakt: Jaan Masik
tel. +372 699 88 45
jaan.masik (at) perel.ee

AVTS hallintaohjelmistot Meggerin SMRT1, SMRT33, SMRT36 ja SMRT410 reletestereille. Kolme versiota Basic, Advanced ja Professional.

AVTS-ohjelmiston kaikki versiot tukevat Omicronin RIO-tiedostoja sekä digitaalisen häiriötallentimien DFR-tiedostojen toistamista. Tietokanta, jossa noin 400 erilaista reletestausmakroa mekaanisille, elektronisille, sekä digitaalisille releille. Valinnaisena lisäominaisuutena MGC (Megger GOOSE Configuration) työkalu releiden testaamiseen hyödyntäen sähköasemien IEC 61850 -väylää.

AVTS Basic -versio sisältää opastavat työkalut mm. ylivirta, yli/alijännite, distanssi, differentiaali, suunta, taajuus ym releiden automaattiseen testaamiseen. Vektori työkalu erilaisten sekvenssin määrittämiseen, enimmillään 16 erilaista sekvenssiä, lisäksi työkalulla voi muuttaa ohjelmoitavien ulostulojen tiloja. Ramppityökalu, jolla voi asettaa suureiden ala- ja ylärajat sekä muutosnopeuden. AVTS Basic ohjelmisto sisältää pikatyökalun vaiheiden ja maan välisten oikosulkujen vikatilojen simulointiin.

AVTS Advanced -versiossa on samat toiminnot kuin Basic-versiossa. Advanced-version toimintoja ovat paperille piirrettyjen releiden toimintakarakteristikoiden sekä häiriötallentimien tulosteiden ym. digitointi ja tallennus cfg- tai dat-tiedostomuotoihin. AVTS Advanced -ohjelmistossa on graafinen luontityökalu testausmakroille. Makrojen kirjoittaminen onnistuu myös omalla ohjelmointityökalulla. Lisäksi opastava releen kytkentätyökalu, joka näyttää johtimien kytkennän releen ja reletesterin välillä. AVTS Advanced -ohjelmistossa on muunnin suojaussimulointiohjelmilla (Aspen One-Liner tai Electrocon CAPE) tallennettuja SS1-tiedostoja varten.

AVTS Professional -ohjelmistoon sisältyy kaikki toiminnot kuin Advanced ja Basic versioihin. Professionalversiossa on työkalu COMTRADEmuodossa oleviin DRF- tai EMTP/ATP-tiedostojen tarkasteluun, muokkaamiseen ja toistamiseen.

Tooteid ei leitud

Tooted