Malmstolen 4000

MALMSTOLEN 4000 tarjoaa kehollesi erityisen paljon vapautta liikkua ja vaihtaa asentoa. Oikein säädettynä työtuoli seuraa käyttäjäänsä varjon lailla. Tuolin tasapaino säilyy täydellisenä samalla kun tuki ja kuormituksen poisto kohdistuvat juuri oikeille kehon alueille. Kun selkäranka saa hyvän tuen, voivat sitä ympäröivät selkälihakset rentoutua, eikä sinun tarvitse miettiä miten istut.

MALMSTOLEN 4000 mallissa on polvi-kallistus mekanismi, jossa liikkeen akseli sijaitsee välittömästi istuimen etureunan alla. Tämä mahdollistaa sen, että pystyt istumaan hyvin lähellä pöytää pienessä takakenossa, jolloin hartiat rentoutuvat ja veri kiertää paremmin. Voit nauttia erittäin hyvästä istuin mukavuudesta tuolilla, joka tasapainottaa kehosi haluamaasi asentoon.

Miksi MALMSTOLEN 4000 on niin hyvä?
Malmstolen on tutkinut ihmiskehoa ja kehittänyt työtuolin tältä pohjalta. Selkänojassa on neljä elastista nauhaa muokkaamassa selkänojan muotoa selän profiilin mukaan. Elastiset nauhat ovat säädettävät. Tämän vuoksi selkänoja tarjoaa selälle laajan tukipinnan ja vähentää kuormitusta. Istuin on kehitetty yhdessä ruotsalaisen DUX-sänkyvalmistajan kanssa ja siinä käytetään samaa spiraalijousitettua DUX-materiaalia mitä sängyissäkin. Tästä johtuen istuin on erittäin pehmeä ja muotoutuu käyttäjän vartaloon, sekä jakaa istujan painon tasaisesti.

Global ESD on laadukas dissipatiivinen kangas. Kangas sisältää 90 % villaa ja 10 % metallisia kuituja. Hankauskesto 50 000 Martindalea. Saatavissa kolmessa eri värissä.

Vakiona niskatuki sekä ErgoMini ESD-käsinojat.

toimitusaika n. 4 viikkoa.

Toode Hind
Malmstolen 4000 Hight  ESD

Malmstolen 4000 Hight ESD

Sis. ERGO-käsinojat ja niskatuen Toode 3210U60 Müügiühik tk Pakend 1
1256,00 EUR
Laosaldo 0 tk

Tooted