MY600 Tehnika

Kontakt: Urmas Kulm, tel. +372 699 8844, urmas.kulm (at) perel.ee

MY600 – Miljoonia pisteitä edellä aikaansa

MY600 Jet Printer -kone käyttää vallankumouksellista teknologiaa juotospastan ja liiman annostelemiseen. MY600 ampuu juotospastan ja liiman lennossa koskematta piirilevyyn. Stensiiliä ei tarvita, mikä tarjoaa lukemattomia etuja verrattuna pastanpainokoneeseen – kuten vapauksia levyn suunnitteluun ja minimaalisen tuotteenvaihtoajan. Juotospastan määrää levyn eri osilla säädetään ohjelmallisesti.

■ Ei stensiiliä, ei tukipinnisysteemeitä, ei puhdistuskemikaalien tarvetta
■ Suuri nopeus, 1,080,000 dots/hour
■ Mahdollistaa tiheämmän komponenttimäärän piirilevyllä
■ Minimoi töiden vaihto- ja valmisteluajat
■ Maksimaalinen käynnissäoloaika
■ Täysin ennalta ohjelmoitavissa


Lyijyttömän ja lyijyllisen juotospastan sekä liiman annostelu


Koneen runko on kiveä, jotta pystytään hallitsemaan jopa 4G:n kiihtyvyydet. Tarkkuuden ja nopeuden takaavat lineaarimoottorit ja hiilikuidun käyttö liikkuvissa osissa. MY600 pystyy käsittelemään levykokoja 50x50mm – 508x508mm, paksuudeltaan 0,4 - 7mm ja painoltaan jopa 5kg.


Nopeus


MYDATA MY600 koneen nopeus riittää juotospastan annostelussa joustavaan pintaliitoslinjaan. Linjan nopeutta pystytään tarvittaessa kasvattamaan käyttämällä bufferointi yksikköä, koska kone on nopeasti valmiina uuteen työhön. Työnvaihto on huomattavasti nopeampaa kuin perinteisissä printtaus- tai annostelukoneissa.


Laatu


MYDATA MY600 on suunniteltu parantamaan tuotteiden laatua ja minimoimaan inhimilliset virheet. Materiaalipatruunat ovat viivakoodattuja, operaattori pystyy lataamaan vain hyväksyttyjä ohjelmia, koneen asetukset ovat automaattiset ja vain prosessi-insinöörien muutettavissa. Juotospastanmäärä levyllä on stabiili ja sitä on juuri oikeamäärä. Vain ladottavien komponenttien padit päällystetään juotospastalla. Juotospasta on ennen piirilevyä suojassa hapettomassa tilassa patruunassa.

Käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä kosketusnäytöllä


Kosketusnäytöllä ohjattava käyttöjärjestelmä ohjaa operaattorin työnvaihtoa. Työnvaihtoon kuuluu aikaa alle minuutti.


Kasetti


Ainutlaatuisella annostelutekniikalla MY600-kone annostelee annosteltavan materiaalin lennossa, koskematta piirilevyyn. Kasetissa on vaihdettava juotospastaa tai liimaa sisältävä patruuna. Patruunan vaihto on nopeaa.


Vaihto tapahtuu siististi ja nopeasti ilman työkaluja. Uudesta patruunasta luetaan viivakoodi, jonka perusteella kone valitsee oikeat parametrit käytettävälle juotospastalle. Kun patruuna on loppumassa, kone ilmoittaa tästä operaattorille.

Ohjelmisto


Annostelu-ohjelma koneelle luodaan Native CAD- tai Gerber– tiedoista. Näin koneelle saadaan helposti luotua virtuaalinen stensiili.


Automaattisella toiminolla ohjelma määrittelee jokaiselle komponentille sopivan juotospastan määrän. Jos määrää halutaan muuttaa, se onnistuu ohjelmasta helposti joko pakkaus tai komponenttikohtaisesti.

Lastan paineen tai nopeuden säätöjä ja monia muita asetuksia, joita materiaalien printtauksessa vaaditaan, ei MY600 koneessa tarvita. Annostelua kontrolloidaan ohjelmallisesti, jolloin muutosten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Jos tulos ei miellytä, voit vaihtaa esimerkiksi juotospastanmäärää ohjelmasta sekunneissa.

Tooteid ei leitud

Tooted