Mycronic MY200 SMD-ladontakoneet

Kontakt: Urmas Kulm, tel. +372 699 8844, urmas.kulm (at) perel.ee


Tunnistatko mitään näistä haasteista?


Asiakkaan viime hetken toiveita. Yhä monimutkaisempia tuotteita. Varaston tarkkuus ja inventaario kysymyksiä. Enemmän ja enemmän tuotteen vaihtoja – pienellä eräkoolla, suurella eräkoolla. Jos nyökkäsit joihinkin edellä mainituista, et ole yksin. Onnistuaksesi nykypäivän SMT - liiketoiminnassa, sinun täytyy pystyä käsittelemään kaikki - yhä pienemmät eräkoot ja haastavat tuotteet monimutkaisine komponenttivalikoimineen. Menestys vaatii täysin integroitua lähestymistapaa - sellaista, jossa ohjelmisto ja logistiikka ovat yhtenäisiä. Se on jotain mitä MYDATA on tehnyt jo vuosia. Nyt näemme tämän tarpeen kaikilla tuotannon tasoilla. MY200 sarjan koneilla olemme yhdistäneet "high mix" ajattelumme joustavaksi, täysin integroiduksi ratkaisuksi, joka toimii lähes kaikilla tuotannon volyymeillä.

Nopeutta ladontalinjaan MY200HX

MY200HX SMD-ladontakone on varustettu kahdella X-vaunulla. Yhdistämällä erilaisia ladontapäitä, edistyksellisiä kamerajärjestelmiä sekä huippuluokan lineaarimoottori tekniikkaa saavutetaan parempi läpimenoaika ja maksimissaan 50 000cph ladontanopeus. HX – ladontakoneella voidaan käsitellä chip-tyyppisiä komponentteja sekä matalia IC - piirejä.


Kaikki yhdessä koneessa MY200DX

MY200DX SMD-ladontakone on varustettu kahdella X-vaunulla. Yhdistämällä erilaisia ladontapäitä, edistyksellisiä kamerajärjestelmiä sekä huippuluokan lineaarimoottori tekniikka, saavutetaan parempi läpimenoaika ja maksimissaan 40000cph ladontanopeus. Yhteensä 18 ladontakärjen avulla voidaan latoa laaja valikoima erilaisia komponenttityyppejä erinomaisella käytännön nopeudella.

Joustavuutta tulevaisuuden tuotannon haasteisiin MY200SX

MY200SX SMD-ladontakone on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä joustavuutta nykyaikaisen elektroniikkatuotannon tarpeisiin sekä tulevaisuuden haasteisiin. Valittavana on erilaisia ratkaisuja levyjen käsittelyyn, riippuen niiden koosta ja muodosta. Jopa 176 syötinpaikkaa ja laajat mahdollisuudet erilaisien komponenttien käsittelyyn tekevät MY200SX-koneesta erittäin sopivan pieniä ja keskisuuria sarjoja käsittävään tuotantoon. 24 000 cph nopeudella pystytään tarvittaessa vastaamaan myös suurentuneiden sarjakokojen tarpeisiin.

Taloudellista joustavuutta MY200LX

MY200LX SMD-ladontakone on taloudellinen tapa tehdä laadukkaita tuotteita ja samalla valmistautua tulevaisuuden kasvuun. Koneessa on tarkkuusladontapää ja nopea ladontapää, joissa on yhteensä yhdeksän ladontakärkeä. Näillä saavutetaan 16 000 cph nopeus. Koneen kamerajärjestelmä ja T3-piirilevynkuljetin pystyvät käsittelemään suuren valikoiman erilaisia piirilevyjä ja komponentteja.

Tooteid ei leitud

Tooted